Excite

Welk speelgoed geef je een meisje van 4 jaar?

Op zoek naar speelgoed voor een meisje van 4 jaar? Zeg maar de peuterperiode. Het is een leeftijd waarop ze nog urenlang kunnen spelen, zelfs helemaal in hun eentje! Maar zo af en toe hebben ook die kleine meiden eens graag een nieuwigheidje. Gelegenheden om te geven zijn er het hele jaar door: verjaardag, kerstboom, nieuwjaar, eerste schooldag, laatste schooldag, er is altijd wel een reden te bedenken om met een stukje speelgoed op te draven!

Maar wat?

Om te beginnen zijn er de knuffels. Kleine meisjes, nog meer dan de jongetjes, kunnen niet zonder hun knuffel(s). In elk geval om ze in bed te krijgen. Knuffels zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Meestal is er altijd wel een hype, zoals Mega Mindy of Nijntje bijvoorbeeld. Dat maakt de keuze alleen maar makkelijker!

Dan zijn er de poppenhuizen. Poppenhuizen hebben de tand des tijds nog steeds doorstaan. Elke kleine meid wil er wel eentje. Ze zijn goedkoop tot duur. Wil je als oma echt gek doen, ben je tot 200 euro kwijt!

Puzzels! Speciaal aangepast aan hun leeftijd: ook die mogen nog steeds in de zak van Sinterklaas zitten. Je moet er wel van uit gaan dat ze dit speelgoed tamelijk rap beu zijn. Het merk Ravensburger heeft ze vanaf 3 jaar.

Blokken! Deze kunnen van LEGO of Duplo zijn, of de echte ouderwetse houten speelblokken. Ook die bestaan nog. Het meeste amusement beleven ze toch met de bouwdoosjes van LEGO Duplo: vanaf 2 jaar en te koop voor rond 15 euro.

Spellen! Hier kun je nooit mee mislukken. Op het ogenblik is Bumba hot, Ravensburger met Nijntje, Jumbo met kleurentorentjes of een speeltapijt!

Prijs?

Daar valt niet veel zinnigs over te zeggen! Een knuffel heb je al voor 10 euro en LEGO, bijvoorbeeld, heb je in alle prijsklassen. Het gaat er om hoeveel je uit wilt geven voor je kleine hartendief! Overweeg ook een de mogelijkheid om speelgoed tweedehands te kopen. Scheelt een pak!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021