Excite

Speelgoed kopen: waar koop je het leukste speelgoed?

Speelgoed kopen: waar koop je het leukste speelgoed? Dat kan online zijn, maar ook in de winkel.

Speelgoedwinkels

Er zijn heel veel speelgoedwinkels in Nederland. Winkels als Bart Smit, Top 1 Toys, Toys'r'us en Intertoys zijn hele bekende en grote winkels. In elke stad zit minstens één vestiging en vaak zitten er meer. Ze verkopen heel veel speelgoed. Van Barbiepoppen tot raceauto's: ze hebben het.

Het meest populaire speelgoed, het speelgoed dat kinderen op hun verlanglijstje hebben, is in dit soort winkels altijd wel te vinden. Alleen niet elke ouder wordt blij bij het zien van het zoveelste plastic poppetje en willen eigenlijk eens iets anders.

Speelgoedwinkels met houten speelgoed

Wil je eens iets anders geven dan het zoveelste speelgoed gemaakt plastic, dan zou je bijvoorbeeld aan iets van hout kunnen denken. Bijvoorbeeld geen plastic met kartonnen Barbiehuis, maar een poppenhuis van hout, compleet met meubels, lampjes en andere dingen die in een poppenhuis staan. Hout is veel duurzamer om mee te spelen en het blijft veel langer goed. Dan kunnen de kleinkinderen er misschien ook nog wel mee spelen. Natuurlijk is niet al het plastic speelgoed zo kapot, maar meestal wel veel sneller dan hout.

www.peterspakhuis.nl is een dergelijke speciaalzaak voor houten speelgoed. Zij hebben een heleboel houten speelgoed in alle kleuren, soorten en maten. Ze hebben poppenhuizen, maar ook een marktkraam met groente en fruit van hout. Ze hebben een vestiging in Zeist, op de Voorheuvel nummer 60.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021