Excite

Leuk speelgoed voor een baby

Iedere leeftijd en iedere fase in de kindertijd heeft zo zijn eigen bijbehorend speelgoed. Zo ook bij baby's. Bij baby's kun je natuurlijk niet aankomen met speelgoed dat eigenlijk voor een driejarige bedoeld is. Maar welk speelgoed kan dan wel voor een baby? Wat is leuk speelgoed voor een baby?

Bijtring

Een bijtring is een ring waaraan de baby kan sabbelen. Bijten gaat niet zolang de baby nog geen tanden heeft, dus misschien is de naam wat vreemd gekozen. Bijtringen zijn er in alle soorten en maten: groot, klein, met een doekje eraan vast, zonder doekje. Soms zitten aan het doekje ook nog labels waar de baby lekker aan kan frunniken. In principe zijn al deze bijtringen prima; het is net wat de ouders willen of wat ze krijgen van bijvoorbeeld kraamvisite.

Speelkleed

Een speelkleed is leuk voor baby's, omdat ze op die manier niet alleen in hun box liggen, maar ook meer betrokken worden bij de kamer en wat meer bewegingsruimte hebben. Bovendien kunnen ze wanneer ze ouder worden, op die manier goed leren zitten.

Rammelaar

Rammelaars zijn al heel oud. Ze bestaan al duizenden jaren. Rammelaars kunnen uit allerlei soorten materialen bestaan. Zo heb je zilveren rammelaars, al zijn die meestal meer geschikt om te bewaren voor later. Maar je hebt ook plastic rammelaars of zelfgemaakte, zoals gehaakte rammelaars. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze maken geluid. En dat vinden baby's leuk, vooral wanneer ze wat ouder worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020