Excite

Koop nu een speciaal cadeau voor hem

Iedere man houdt stiekem van een beetje extra aandacht. Helaas is er met onze drukke werkschema's en hectische maatschappij niet altijd tijd voor 'quality time' met onze geliefde. Daarom kun je af en toe best eens je geliefde in het zonnetje zetten. Koop gerust eens een speciaal cadeau voor hem. Het is vaak lastig om te bedenken waarmee je hem precies blij kan maken. Maar toch zijn er genoeg leuke opties om je man de aandacht te geven die hij zo nu en dan verdient.

Klussende vriend

Mannen die graag hun handen uit de mouwen steken bij klusjes in huis zullen zeker blij zijn met gereedschap. Dit is een cadeau dat ze altijd wel kunnen waarderen. Bij de Formido of Gamma kun je complete gereedschapskoffers met alle soorten en maten schroevendraaiers en andere vaste onderdelen die zij nodig hebben bij het klussen. Eventueel kun je ook een cadeaubon geven, wanneer je niet precies weet wat hij al heeft.

Geurtje

Een leuk cadeautje voor iedere gelegenheid is een geurtje. Probeer uit te zoeken wat zijn favoriete luchtje is. Vaak heb je complete cadeaupakketten met het luchtje en een ander verzorgingsproduct. Zo heeft hij meer baat bij jouw cadeau en zal hij het des te meer kunnen waarderen.

Persoonlijk cadeau

Natuurlijk kun je het ook persoonlijker aanpakken door bijvoorbeeld een mp3speler of een iPod te kopen en speciaal een playlist voor hem te maken met jullie liedjes. Je kan hem ook een digitale fotolijst cadeau doen waarop je foto's zet van jullie tijd samen en de tripjes die jullie hebben gemaakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021