Excite

Een geschenk van snoep: geef eens een naam cadeau

Je kunt iemand natuurlijk gewoon een bos bloemen geven als cadeau, maar je kunt ook een keer iets heel anders doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een berg snoep in zijn/haar naam?

Chocoladeletters

Chocoladeletters zijn wel de makkelijkste en meest bekende vorm van snoep waar je een naam mee kunt vormen. Dit doen we immers massaal met Sinterklaas. Maar er zijn meer soorten snoep waarin een naam verwerkt kan worden.

Vandaag de dag is snoep niet meer weg te denken uit Nederland en er zijn heel veel soorten. Je kunt tegenwoordig ook snoep krijgen dat speciaal voor jou gemaakt is. Bijvoorbeeld door een naam in snoepjes te laten zetten.

Voor welke gelegenheden?

Naamsnoepjes zijn leuk om te krijgen en om te geven. Er zijn verschillende soorten snoepjes en de snoepjes zijn ook geschikt voor verschillende gelegenheden. Dergelijke snoepjes kunnen bijvoorbeeld bij een geboorte gegeven worden aan het bezoek als aandenken en als traktatie. Ook bij een verjaardag is het leuk om dit uit te delen op het werk of op school. Ook op een bruiloft kunnen naamsnoepjes erg goed. Leuk om te geven aan de gasten als een bedankje in plaats van het bekende bruidssuiker. Wanneer je je bedrijf wilt promoten, is het altijd handig om je klanten te trekken en te binden door iets dat opvallend. Ook hier kunnen de naamsnoepjes goed van pas komen: het is ideaal promotiemateriaal.

De verschillende soorten naamsnoep

Er zijn verschillende soorten naamsnoepjes te koop bij verschillende winkels. Naast de eerdergenoemde chocoladeletters kun je ook kiezen voor een chocoladetelegram dat je aan kunt laten passen naar eigen wens. Verder zijn er ook fruitsnoepjes of pepermuntjes in een blikje waar je iemands naam op kunt laten zetten. Of wat dacht je van bedrukte snoephartjes?

Naamsnoepjes kopen

Online kun je heel wat soorten snoep vinden. Zoek je iets voor een huwelijk, dan is de website Huwelijksbedankjes.nl een goede om te raadplegen. Voor een chocoladetelegram kun je onder andere bij jamin terecht. Voor de fruitsnoepjes met iemands naam is Papabubble een goede aanbieder. je kunt hier uit heel wat smaken kiezen voor de snoepjes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020