Excite

Snoep met mate

Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om snoep. Daarom is er ook zo veel soorten snoep. Er is chocolade, die je in allerlei soorten kunt vinden. Sowieso heb je witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade. Je hebt ook gevulde bonbons of chocolade met nootjes erin.

Ook heb je allerlei soorten drop, zoals zoute drop, zoete drop, Engelse drop en drop met salmiak. Dit snoep wordt vooral in Nederland veel gegeten, in andere landen kennen ze vaak geen drop en als ze het al kennen zijn ze er niet heel dol op.

Lollies zijn vooral geliefd bij kinderen. Je hebt lollies in allerlei soorten. Je hebt ze met lekkere smaakjes, zoals zoete of zure lollies. Ook heb je ze in verschillende maten. Er zijn enorm grote lollies, maar natuurlijk ook kleinere lollies.

Er is natuurlijk nog veel meer snoep. Denk aan pepermunt, kauwgom, winegums, toverballen, zure matjes en talloze andere soorten snoep. Het is helemaal niet moeilijk om aan snoep te komen. Het is te koop in de supermarkt, tankstations, drogisterijen en andere winkels. Het is zelfs te koop op internet, want er zijn veel webshops waar je het in grootverpakkingen kunt krijgen.

Hoe lekker snoep ook is, het zit wel vol met suiker. Pas dus op met de hoeveelheid snoep die je eet. Let ook heel erg op hoeveel snoep je aan je kinderen geeft. Het is natuurlijk helemaal niet erg om af en toe te snoepen, maar overdrijf het niet.

Afbeelding: Flickr account ciccio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020