Excite

Op zoek naar andere singles? Kijk eens op een forum!

Veel singles zijn op zoek naar contact met andere singles. Dit hoeft niet per se voor een relatie te zijn, maar gewoon voor de gezelligheid kan ook. Een mogelijkheid om te communiceren met andere singles gaat door middel van een forum.

Waarom een forum?

Er zijn vaak genoeg mogelijkheden voor singles die puur op zoek zijn naar een partner, denk bijvoorbeeld maar aan alle datingsites. Op een forum is het juist mogelijk om gezellig met andere singles te praten, je verhaal te doen en te discussiëren. De sfeer op een forum is een ontspannen en gezellig! De onderwerpen die op een forum behandeld worden, lopen uiteen. Het kan uiteraard over het single zijn gaan, maar ook over de dagelijkse dingen.

MVsingles.nl/forum

Een leuk forum voor singles kun je vinden op mvsingles.nl. Zo kun je praten over het single zijn, datingverhalen, serieuze onderwerpen zoals een scheiding en lifestyle. Ook is er een speciaal topic voor alleen mannen of vrouwen. De leden van mvsingles.com organiseren regelmatig leuke uitjes waarbij iedereen welkom is!

57307.activeboard.com

Een ander forum speciaal voor singles is 57307.activeboard.com. Dit is puur een singles forum, er staat verder niks extra's op de site. Het forum is een initiatief van onder andere bradly.nl en singlessite.nl. Je kunt gemakkelijk contact zoeken met andere singles voor bijvoorbeeld een date, een stapmaatje of een reisgenoot. Ook zijn er interessante discussies over het single zijn of nieuwsitems.

Fox.nl

Op fox.nl kun je verschillende singlereizen boeken. Het leuke van fox.nl is dat ze een actief forum hebben. Zo kun je op zoek gaan naar reisgenoten of ervaringen van andere reizigers lezen. Wanneer je een reis geboekt hebt, kun je al van tevoren kennismaken met je reisgenoten! Dat maakt een singlereis een stuk minder eng.

Tot slot

Een forum heeft allerlei voordelen. Zo is het inschrijven op een forum eigenlijk altijd gratis. Ook leer je gemakkelijk andere singles kennen aan de hand van hun opmerkingen. Een ander voordeel is dat je anoniem kunt blijven als je dat wilt. Een nadeel is dat er vaak een hechte groep is. Wil je er bij horen, dan zul je regelmatig berichten moeten posten!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021