Excite

Waar vind je singles in Den Haag?

Alle singles in Den Haag verzamelen! Den Haag heeft namelijk een breed en gevarieerd aanbod van feesten en activiteiten speciaal voor singles. Sommige activiteiten staan in het teken van opbloeiende relaties, bij anderen ligt de nadruk op het gezellig samenzijn. Ontmoet dus ook andere singles in Den Haag! Wie weet bloeit er wel iets op!

Social5050

De Socialclub 5050 is een club die bedoeld is voor hoogopgeleide singles van 50 jaar en ouder. Socialclub 5050 is geen datingclub, de nadruk ligt op gezellig met elkaar leuke activiteiten ondernemen, ervaringen uitwisselen en een nieuwe vriendenkring van leeftijdsgenoten op bouwen. De groep komt eens in de vier weken op een vrijdagavond bij elkaar, steeds bij een ander clublid thuis. Daarnaast worden er evenementen georganiseerd en kunnen de leden ook onderling activiteiten organiseren.

Sitchting ActivCrow

Stichting ActivCrowd is een vrienden- en vriendinnenclub in Den Haag die zich richt op vrijgezellen van 29 tot en met 49 jaar. ActivCrowd heeft als doel mensen samenbrengen door middel van uiteenlopende activiteiten, zoals uitgaan, theater, musea, sport, spelletjes, eten en dergelijke. De activiteiten vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats en je kiest zelf aan welke activiteiten je wilt deelnemen.

Boomerang Beach Club

De Boomerang Beach club in Scheveningen organiseert regelmatig speeddate avonden en singles party’s. Tijdens die avonden, die gekenmerkt worden door zand, zon, cocktails, DJ’s en zomerplaten, beleef je een zomeravond om nooit meer te vergeten. Bij het speeddaten ontmoet je twintig singles, waarbij je elke single ongeveer drie minuten spreekt en mogelijk de liefde van je leven ontmoet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018