Excite

Schrijf je in op een datingsite!

Liefde vinden is nooit makkelijk geweest, maar nu mensen steeds meer op zichzelf zijn én het steeds drukker hebben, lijkt dit nog moeilijker dan ooit. Gelukkig brengt een nieuw tijdperk ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Heb je bijvoorbeeld wel eens overwogen om je in te schrijven bij een datingsite? Een datingsite kan je helpen om de liefde van je leven te vinden, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Je kunt een datingsite zien als een virtueel café. Het heeft echter een groot voordeel: je kunt andere ‘bezoekers’ in één keer veel beter bekijken dan dat in het echt zou kunnen. Op een datingsite heeft namelijk iedereen een eigen profiel en in dit profiel staan bepaalde voorkeuren aangegeven. Als die voorkeuren helemaal niet overeenkomen met die van jou, dan is het misschien handig om gewoon even verder te kijken.

Natuurlijk zegt een profiel ook niet altijd alles. Daarom kan het handig zijn om je activiteiten op de datingsite te koppelen aan echte activiteiten. Ga eens een paar keer met mensen uit die je via de site kent, of doe mee aan ontmoetingsdagen. Wees niet verlegen, maar probeer je ook niet anders voor te doen als je bent. Je wilt toch immers iemand vinden die jou kiest, voor jou!

Aan inschrijvingen op een datingsite zijn vaak kosten verbonden. Het kan handig zijn om eerst een poosje gratis lid te worden, om te kijken of het online daten echt wel wat voor je is. Werkt dat, dan kun je altijd lid worden van een betaalde site.

Afbeelding: Flickr account Jane Rahman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021