Excite

Waar kun je leuke schoenen voor peuters kopen?

Voor een baby koop je vooral schoenen om de voetjes warm te houden. Maar voor een peuter zijn goede schoenen onmisbaar. Vooral als de peuter begint te lopen is het belangrijk dat de schoenen de juiste maat hebben en voldoende steun bieden. Omdat het weer in Nederland niet echt stabiel is, zijn meerdere paar schoenen voor een peuter geen overbodige luxe! Waar let je op als je schoenen gaat kopen voor een peuter?

Belangrijke zaken

De juiste maat schoenen is erg belangrijk. Een peuter kan meestal nog niet zelf aangeven of de schoen goed zit of niet. De schoenmaat van een peuter ligt gemiddeld tussen maat 18 en 25. Je kunt de schoenmaat laten opmeten bij een professionele schoenwinkel, maar je kunt dit ook zelf doen. Op de site Kinderstappers.nl kun je lezen hoe dit precies moet.

Online schoenen kopen

Het aanbod aan leuke schoenen voor peuters is een stuk minder dan voor oudere kinderen en volwassenen. Het is daarom soms nog best zoeken. Populaire schoenen voor peuters zijn bijvoorbeeld sandalen, gymschoenen en sportschoenen. Ook zie je veel leuke regenlaarsjes voor peuters.

Zalando.nl

Een site met een ruim aanbod aan leuke schoenen voor peuters is Zalando.nl. Je kunt gemakkelijk zoeken op soort schoen, prijs en maat. De zomercollectie is nu in de aanbieding, waardoor je goedkoop leuke schoenen kunt kopen. Maar ook de wintercollectie staat al online!

Brandos.nl

Een andere aanrader is Brandos.nl. Ook hier verkopen ze veel leuke schoenen voor peuters. De prijzen variëren van 20 tot 80 euro. Er is vooral een ruim aanbod aan gympen en sportschoenen. Populaire merken zijn bijvoorbeeld Adidas en Puma.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020