Excite

Schakel de hulp in van relatiebureaus

Er zijn talloze kreten die op hetzelfde neerkomen: voor iedereen is er een ware liefde. Maar kom die maar eens tegen! Als het je nog steeds niet gelukt is om de ware liefde te vinden, dan wordt het misschien tijd om hulp in te schakelen. En dat kan via een van de vele relatiebureaus die ons land rijk is. Een relatiebureau helpt je om een match te vinden. Het is een dienst die op maat gemaakt is, de kans op succes is dan ook groot.

Erkende relatiebureaus

Iedereen kan een relatiebureau beginnen, maar dat wil niet zeggen dat iedereen ook echt bedreven is in het vinden van een goede match, of daar de juiste hulpmiddelen voor heeft. Als je liever waar voor je geld hebt en je geen zorgen wilt maken over of je niet opgelicht wordt, kun je het beste een erkend relatiebureau inschakelen. Via Branchevereniging-Relatiebemiddeling.nl kun je een relatiebureau opzoeken dat ook daadwerkelijk erkend is. Dat is de oudste organisatie voor relatiebemiddeling. Alleen erkende bureaus voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die de branche stelt. Kwaliteit krijg je dus sowieso!

Waar let je op

Natuurlijk is het ook prettig als je zelf goed weet aan welke eisen een goed relatiebureau voldoet. Een goed bureau heeft in ieder geval een goede matchingsmethode die gedeeld wordt. Een 'unieke benadering' of een 'groot geheim' wil meestal zeggen dat er gewoon maar wat gedaan wordt. Trap daar dus niet in. Kijk ook of er echt naar jou gekeken wordt; alleen een schriftelijk profiel invullen zou niet voldoende moeten zijn. Tot slot: hoe worden kandidaten aan jou voorgesteld en hoe werkt dat andersom? Is je anonimiteit gewaarborgd? Ga alleen in zee met een bureau waar je ook echt vertrouwen in hebt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018