Excite

Romantische hotels voor valentijn

Wil je het luxe of eenvoudig en waar wil je heen? Dit zijn de eerste vragen die je moet beantwoorden voordat je je ultieme luxe hotel boekt voor Valentijnsdag. Jij en je valentijn kunnen zowel duur als betaalbaar genieten van een romantisch weekendje weg in een heerlijk hotel. Doe alvast wat ideeën op voor je bestemming én het soort hotel, zodat je na het lezen van dit artikel meteen kunt boeken.

De bekendste stad van de liefde is toch wel Parijs. Hier vind je helaas erg veel dure hotels. Je kunt op zoek gaan naar valentijnsacties zodat je met korting in een heerlijk hotel kunt overnachten. Natuurlijk kun je ook op zoek naar aanbiedingen in andere romantische steden, zoals Antwerpen of Brussel. Daarbij heeft ook Nederland veel romantische aanbiedingen voor je hotelovernachting met Valentijnsdag.

Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een echt kasteel? Dit kan onder andere in Zuid-Limburg, vlak bij Maastricht. Hier kun je romantisch overnachten in Kasteel Vaasbroek. Bovendien heb je er een zwembad, een wellnesscentrum en een sauna. Geniet van een drankje in de bar en dineer in het sfeervolle restaurant.

Op romantischcadeau.nl vind je onder romantische hotels leuke arrangementen en tips voor betaalbare en extra luxe hotels. Zo zijn er dertien hotels van weekendjeweg.nl waar je twee keer kunt overnachten voor minder dan honderd euro. Ook zijn er romantische hotelovernachtingen te vinden met extra’s, zoals een fles champagne en/of een jacuzzi op de kamer.

Kies je eigen locatie, prijs en arrangement en boek vandaag nog die romantische hotelovernachting voor Valentijnsdag.

Afbeelding: Flickr, visit~fingerlakes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021