Excite

Het meest romantische cadeau voor haar

Er zijn periodes waarop de winkels vol liggen met romantische cadeautjes en hartjes. De hartjes zijn er vooral tijdens Valentijnsdag, net als de cadeaus. Maar een romantisch cadeau voor een vrouw wordt niet alleen rond 14 februari gegeven. Ook tijdens bijvoorbeeld de Kerst of voor haar verjaardag. Maar wat is nu een romantische cadeau voor haar?

Parfum

Een geurtje geven is altijd goed. Vooral als het haar lievelingsparfum is dat bijna op is. Dan is het attent wanneer ze zomaar - of op een speciale dag - parfum krijgt. Of bijvoorbeeld het geurtje waar ze in de winkel al weken aan staat te ruiken, maar dat ze eigenlijk te duur vindt. Niets is dan leuker om het ineens te krijgen.

Sieraden

Sieraden zijn ook altijd een goed cadeau. Vooral duurdere sieraden van bijvoorbeeld zilver of goud. Deze blijven vaak heel lang goed - soms tientallen jaren. Het is leuk om voor een speciale gelegenheid iets duurders te krijgen dan dat je normaal zou kopen. Bovendien kun je vaak bij sieraden er iets in laten graveren. Dan is het leuk om dat te doen met een speciale datum, bijvoorbeeld met de datum waarop een verkering begon.

Dagje of weekend uit

Een dagje uit is ook altijd leuk om te geven. Vooral als het voor beide partners iets speciaals betekent. Bijvoorbeeld uit eten bij het restaurant waar zij ooit als serveerster werkte en jij kwam eten. Natuurlijk kun je ook iets heel anders gaan doen. Naar een pretpark als jullie daar van houden. Ook een optie is om er een weekend van te maken. Een weekend naar Parijs is bij de meeste vrouwen erg geliefd en zal ook zeker in de smaak vallen.

Natuurlijk zijn cadeaus erg persoonlijk en het is altijd slim om te kijken naar wat die ander graag doet - of juist niet. Een vrouw die nooit parfum draagt, hoef je immers geen parfum te geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021