Excite

Romantisch genieten met een Valentijnsarrangement

Vele hotels, restaurants en andere aanbieders van romantische uitstapjes bieden wel een Valentijnsarrangement aan. En dit jaar is het gemakkelijk om met Valentijn een paar dagen weg te gaan. 14 februari valt namelijk op een maandag, dus kun je het weekend ervoor heerlijk met je partner weg. De meeste aangeboden Valentijnsarrangementen gelden van vrijdag 11 februari tot maandag 14 februari.

Je kunt bijvoorbeeld een Valentijnsarrangement boeken bij Landgoed Het Timmerholt. In het Valentijnsweekend verblijf je dan drie nachten in een landhuis met een sauna en zonnebank. En omdat het natuurlijk Valentijn is, krijg je tal van romantische extra’s. Wat denk je van een roos op de kussens, bonbons of een romantisch diner met champagne?

Wil je graag een Valentijnsarrangement naar het buitenland? Dat is natuurlijk ook mogelijk. In het Duitse Gescher, tussen Enschede en Münster kun je een weekend boeken in het Dom Hotel. Dit is het Champagne arrangement en je krijgt er niet alleen een champagneontbijt bij, maar ook twee keer een 4-gangen diner bij kaarslicht en op de kamer vind je dan een fles champagne met bonbons en een groot boeket rozen.

Het mooiste Valentijnsarrangement waar je je partner mee kunt verrassen, is toch wel een weekend naar Parijs, de stad van de liefde. In het Sofitel Paris Arc de Triomphe, in hartje Parijs, ga je een heerlijk romantisch weekend tegemoet. Je krijgt een fles champagne op de kamer, rozenblaadjes, massageolie en een grote bos bloemen. Daarbij krijg je ook nog eens tickets voor de Arc de Triomphe én een verrassing. Dat moet toch wel een geweldige Valentijn worden in de stad van de liefde.

Afbeelding: Flickr, Glen Edelson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020