Excite

Vind een sugar daddy op een rijke mannen datingsite

Veel vrouwen durven er niet voor uit te komen, maar ze zouden maar wat graag een rijke man daten. Dat heeft namelijk heel veel voordelen. Geen zorgen meer om geld, superspeciale dates, leuke cadeaus, enzovoorts. En rijke mannen hebben vaak minder tijd om vrouwen tegen te komen, dus de kans dat de man in kwestie ook nog leuk is, is best groot. Als je op zoek bent naar een rijke man, dan schrijf je je in op een rijke mannen datingsite.

Amerikaanse sites

Waarschijnlijk heeft het met het te maken met Nederlandse nuchterheid; een echte rijke mannen datingsite is er hier nog niet. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt je namelijk ook inschrijven op internationale sites. Een van de meest bekende sites is seekingArrangement.com. Die site is opgericht door Brandon Wey, een miljonair die zelf vond dat hij op gewone datingsites niet duidelijk weer kon geven dat zijn rijkdom ook een aantrekkelijk pluspunt was. Via zijn eigen site lukt dat veel beter, die is namelijk speciaal gericht op rijke mannen die graag een vrouw willen vinden om te onderhouden.

Veel concurrentie

Dat meer vrouwen een man zoeken die een beetje rijk is, blijkt wel uit het aantal inschrijvingen. De site kent totaal meer dan 300.000 geregistreerde leden. Niet allemaal miljonairs; voor elke miljonair zijn maar liefst tien vrouwen ingeschreven. Bovendien zijn alle ingeschreven mannen nog niet helemaal beschikbaar. Veel van hen blijken namelijk gewoon getrouwd te zijn en zijn alleen op zoek naar een beetje amusement. Als dat je niet uitmaakt, kun je echter wel rekenen op een aantal leuke dates!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020