Excite

Relaxen in fauteuils

Een fauteuil is een grote stoel waar je heerlijk in kunt relaxen. Veel mensen noemen het daarom ook wel een relaxstoel. Je kunt de fauteuil vaak verstellen, zodat je echt kunt hangen in de stoel. En soms zit er een speciaal voetenbankje bij die je ook weer kunt verstellen. In andere gevallen kun je er een soort poef bij kopen dat als voetenbankje kan voldoen. Er zijn ook fauteuils die een massagefunctie hebben. De stoel trilt dan op bepaalde plekken en je kunt zelf aangeven hoe je dit het liefste wilt. Heerlijk wanneer je een wat zwakkere rug hebt of een zware dag hebt gehad.

Je hebt fauteuils in allerlei soorten en maten. Hierdoor is het heel makkelijk om iets te zoeken wat in je omgeving past. Er zijn stoelen van leer, of met leuke bekleding in talloze kleuren. Zoek dus iets uit wat in je woonkamer past en wat je ook mooi vindt.

De fauteuil kun je kopen bij de meeste woonwinkels. Het is belangrijk om enigszins kritisch te kijken wanneer je op zoek gaat naar een fauteuil. Hoewel het de bedoeling is dat fauteuils lekker zitten en je er in kunt relaxen, is dit niet bij iedere stoel het geval. Ga de stoelen niet proberen als je moe bent of al een hele dag actief bent geweest. Iedere stoel zit dan lekker en het is moeilijk dan kritisch te blijven.

Afbeelding: Flickr account jazdrek

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020