Excite

Regel snel prachtige trouwkaarten

Als je samen besloten hebt te trouwen, zul je veel moeten regelen. Je zult een jurk moeten uitzoeken, een locatie waar je graag wilt trouwen en niet in de laatste plaats: je zult trouwkaarten moeten laten drukken, om aan je gasten te laten weten wanneer je het grote feest viert.

Als je naar een drukker gaat merk je al snel dat ze complete boekwerken hebben met voorbeelden van trouwkaarten. In de meeste gevallen zul je daarin wel vinden wat je zoekt. Mocht dat niet het geval zijn dan kun je zelf een ontwerp aanleveren of bijvoorbeeld een combinatie van twee kaarten laten samenvoegen.

Wil je vooral een beetje op de kleintjes letten, bruiloften zijn immers al enorm duur, dan kun je besluiten zelf een kaart te ontwerpen en te laten drukken. Er zijn via internet veel aanbieders te vinden die voor lage prijzen drukwerk aanbieden. Geef wel duidelijk aan wat je wensen zijn met betrekking tot bijvoorbeeld het papier. Opnieuw dingen moeten laten drukken omdat je niet tevreden bent kan dan alsnog in de papieren lopen.

Als je een kaart naar tevredenheid hebt zoek er dan een bijpassende envelop bij. Zeker als je een eigen ontwerp hebt is het aan te raden ook hier rustig voor te gaan zitten. Maar ook hier zijn veel mogelijkheden in. Enveloppen zijn er bijvoorbeeld in allerhande afwijkende vormen en maten.

Vergeet niet een postzegel op je uitnodiging te doen!

Afbeelding: Flickr account net_efekt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021