Excite

Regel je lening goed

Een persoonlijke lening is ideaal voor het aanschaffen van een auto of een nieuwe keuken. Een persoonlijke lening is, net als het doorlopend krediet, een lening die je afsluit voor een consumptie. De looptijd van de lening en de rente worden in de leenovereenkomst afgelegd. Deze kunnen gedurende de looptijd ook niet meer worden gewijzigd. Het verloop van de lening staat dan ook vast.

Let er bij het afsluiten van een persoonlijke lening dus op dat je een goede lening afsluit, een lening waarbij je niet te veel betaalt. Een persoonlijke lening kun je bij vele aanbieders afsluiten, waar je op moet letten bij het afsluiten van een lening zijn de maandlasten en de rente. Deze moeten uiteraard zo laag mogelijk zijn.

Weet je niet waar je moet beginnen? De AFAB bijvoorbeeld kan je van een deskundig advies voorzien over bij welke bank je het beste je persoonlijke lening kunt afsluiten. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Op berekenhet.nl kun je de kosten van verschillende persoonlijke leningen met elkaar vergelijken. Op kredietshopper.nl kun je tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en je voordeel berekenen. AMAC Geldservice is speciaal voor ambtenaren en hoger opgeleiden. Sterkkrediet staat bekend om scherpe tarieven en leenrente.nl geeft een top tien van de leenrentes. Vergelijk aan de hand van deze websites zelf verschillende persoonlijke leningen met elkaar.

Je leent niet zomaar. En als je leent, dan wil je de aflossing goed geregeld hebben. Informeer jezelf dus goed, voordat je een persoonlijke lening afsluit. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de afbetaling.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Emilian Robert Vicol

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020