Excite

Wat zijn de prijzen voor datingsites?

Datingsites rijzen als paddenstoelen de grond uit en steeds meer mensen vinden de liefde van hun leven via de computer. Veel datingsites vragen een vergoeding voor hun diensten. De prijzen van datingsites kunnen sterk uiteen lopen. Bij veel datingsites kun je een gratis kijkje nemen, maar moet je betalen op het moment dat je contact met iemand wilt maken, een profiel aan wilt maken of meer informatie over iemand wilt hebben. Er zijn echter ook datingsites die gratis zijn. Die hebben echter vaak beperkte mogelijkheden.

Gratis datingsites

Een van de gratis datingsites is Singles Place. Die datingsite is bedoeld voor Nederlanders en Belgen vanaf achttien jaar. Man, vrouw, hetero, homo, iedereen is welkom op Singles Place. Na aanmelding kun je direct contact maken met andere leden door te chatten en te webcammen. Ook Knuz is een gratis datingsite. Knuz is een datingsite met vele mogelijkheden en een ledenbestand dat een erg sterke groei doormaakt.

Betaalde datingsites

Parship is een betaalde datingsite die 38 procent kans op succes garandeert. Bij Parship is veel mogelijk, voor de verlegen mensen biedt Parship zelfs online relatiebemiddeling. Lid worden van Parship en over alle mogelijkheden beschikken kan vanaf € 29,90 per maand. Een gratis lidmaatschap met beperkte mogelijkheden is echter ook een optie. Ook bij Relatieplanet begin je als gratis member. Beschikken over alle mogelijkheden van Relatieplanet is al mogelijk vanaf 23 cent per dag. Tegenwoordig zijn er diverse datingsites die zich richten op specifieke doelgroepen. E-matching bijvoorbeeld richt zich op hogeropgeleiden, lidmaatschap is mogelijk vanaf € 17,95 per maand.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020