Excite

Waar kun je leuke positiekleding kopen en betalen met acceptgiro?

Vroeger was er weinig tot geen leuke positiekleding te koop voor zwangere vrouwen. De kleding was wijd en vormloos. Dat is tegenwoordig gelukkig wel anders. Er is allerlei leuke positiekleding te koop, want als zwangere vrouw wil je er natuurlijk ook leuk en vrouwelijk uitzien. Je zwangere buik is toch iets om trots op te zijn!

Online positiekleding kopen met acceptgiro

Het aanbod aan positiekleding bij normale kledingwinkels valt vaak tegen. Sowieso is er weinig leuke positiekleding te koop in de winkel en verder is het maar afwachten of je maat er tussen hangt. Gelukkig heb je meer mogelijkheden als je online positiekleding wilt kopen. Het aanbod is een stuk groter en je kunt heel gemakkelijk met een acceptgiro betalen. Ideaal als je eerst je bestelling wilt inzien of even tijdelijk krap bij kas zit.

Baby-walz.nl

Baby-walz.nl is de site voor (aanstaande) moeders. Bij deze webwinkel vind je een ruim aanbod aan leuke en betaalbare positiekleding. Je kunt heel gemakkelijk het soort kledingstuk selecteren dat je zoekt. Bij je bestelling krijg je een acceptgiro die binnen 14 dagen betaald moet worden.

Wehkamp.nl

Wehkamp.nl is een van de grootste online warenhuizen. Ze verkopen leuke positiekleding van verschillende bekende merken zoals Noppies, Esprit en Mama-licious. Behalve dat je per acceptgiro kan betalen, is het ook mogelijk om je bestelling gespreid te betalen.

Bonprix.nl

Onder het kopje zwangerschapsmode vind je de positiekleding van Bonprix.nl. Het aanbod is minder groot dan bij de andere webwinkels, maar dat maakt het zoeken wel gemakkelijker. De acceptgiro moet binnen tien dagen betaald worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020