Excite

Persoonlijke cadeaus voor je vaders verjaardag

Wanneer je vader van snelle, stoere auto’s houdt, zou je hem met zijn verjaardag kunnen verrassen met een rit in een Ferrari, Porsche of een Lamborghini. Er zijn verschillende aanbieders waarbij je dit soort ritten kan boeken om cadeau te geven. Je vader kan dan een kwartier, een half uur, een uur of zelfs een paar uur rijden in bijvoorbeeld een Ferrari, op een plek waar je zelf maar wil. Een ander cadeau wat met auto’s te maken heeft is een slipcursus. Behalve spannend is dat ook nog eens leerzaam. Slipcursussen kunnen met een eigen auto of een auto van het bedrijf.

Een ander persoonlijk verjaardagscadeau voor een vader die graag bier drinkt, is een sixpack bier. Via internet kun je zelf het etiket voor het flesje ontwerpen. Daarbij kun je kiezen uit een aantal vaste ontwerpen zoals een flesje met een pak en stropdas of de favoriete voetbalclub. Maar je kunt ook zelf een foto van je vader uploaden, zodat hij zes flesjes bier met zijn eigen foto erop krijgt.

Er zijn ook andere artikelen die je via internet persoonlijk kunt ontwerpen, zodat je vader een speciaal verjaardagscadeau krijgt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sporttas met naam of een stropdas met een zelf ontworpen design. Maar je kunt ook een straatnaambord laten bedrukken met een zelfbedachte tekst.

Je kunt je vader met zijn verjaardag tevens verrassen met bijvoorbeeld kaartjes voor een musical of een andere theatervoorstelling. Vaak zijn er ook wel arrangementen in hotels bij te boeken, zodat je niet alleen je vader, maar ook je moeder een leuk uitstapje cadeau kunt geven.

Afbeelding: Flickr, Jasleen Kaur

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021