Excite

Een persoonlijk kraamcadeau

Kraamcadeaus zijn er in soorten en maten. Kraamcadeaus zijn er ook in allerlei niveaus van originaliteit. De meeste kraamcadeaus zijn niet het meest origineel, hoe handig ze soms ook zijn. Daar kan je verandering in brengen als je een persoonlijk kraamcadeau geeft en dat hoeft niet eens heel duur te zijn.

Zelf maken

Als je handig en creatief bent, dan kun je een kraamcadeau zelf maken. Bijvoorbeeld een wandkleed met opbergzakken. Dit is handig voor speelgoed en het staat ook nog eens leuk, vooral als het gekleurd is. Op de zakken zouden bijvoorbeeld vogels of vlinders van vilt kunnen. Ook zou je een stuk kaaslinnen kunnen borduren met de naam van de geboren baby en dan inlijsten in een mooie houten lijst.

Een voorleesboek met de baby in de hoofdrol

Wat op internet steeds meer opduikt zijn boekjes met een verhaaltje en waarin het kind de hoofdrol speelt. De verhaaltjes in de boekjes zijn hetzelfde, maar de naam verandert elke keer waardoor het kind zelf de hoofdrol gaat spelen in die verhalen. Het is heel erg leuk om voor te lezen aan de baby en vooral als hij of zij ouder wordt en zich gaat beseffen dan zijn of haar naam daarin voor komt.

Kussenslopen met een foto van de baby

Dit is niet echt een cadeau voor een baby, maar wel heel erg leuk voor de ouders. Een kussensloop met een foto van hun oogappeltje. Wat is er nou leuker dan dat? Als er broertjes en zusjes zijn, dan zou het ook leuk zijn als zij ook op deze kussensloop zouden staan. Niet iedereen houdt hiervan natuurlijk, maar persoonlijk is het in elk geval wel. Je zult het in geen enkele andere winkel tegenkomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020