Excite

Perfecte avondjurk voor een bruiloftsfeest

Een bruiloft maak je in de meeste gevallen niet zo vaak mee. Des te meer reden dus om perfect voor de dag te komen. Dat kan door een schitterende avondjurk aan te schaffen.

Een avondjurk trek je alleen aan tijdens hele speciale gelegenheden. Een bruiloft is daar een goed voorbeeld van. Maar hoe zoek je een goede avondjurk uit en waar moet hij aan voldoen? Een avondjurk hoort stijlvol en lang te zijn, mocht er op de uitnodiging nog een specifieke dresscode staan zoals kleur dan dien je daar rekening mee te houden.

Schoenen maken de man, en natuurlijk de vrouw. Zorg ervoor dat je schoenen koopt die perfect bij je avondjurk passen. Vaak zullen dat hakken zijn, zorg ervoor dat je ze al een beetje hebt ingelopen voordat je naar de bruiloft toegaat. Ook sieraden horen afgestemd te zijn op je avondjurk. Neem geen sieraden die alle aandacht opeisen, het is juist de jurk die de show hoort te stelen. Mocht je een tas meenemen, zorg er dan voor dat hij goed bij de avondjurk past. Neem geen grote tas mee, ook die kan teveel de aandacht afleiden.

Ook lingerie kan nog heel veel doen voor een avondjurk. Denk maar eens aan een push up bh die je decolleté net iets meer vorm geeft. Er zijn speciale bh’s voor avondjurken te koop.

Zoals je ziet is het nog niet eenvoudig om perfect voor de dag te komen in een avondjurk. Maar als alles op elkaar afgestemd is zul je zien dat het de moeite meer dan waard is!

Afbeelding: Flickr account Josh Jensen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021