Excite

Online een partner zoeken: kan het?

Wie een partner wil zoeken, hoeft hier tegenwoordig niet eens de deur meer voor uit te gaan. Een partner vinden kan namelijk al via internet. Toch is dat nog niet zo ingeburgerd als veel mensen denken en zijn er nog best wat mensen die twijfelen over het nut daarvan. Ben jij er eentje van? Goed, want het is waar: via internet kun je niet altijd direct een juiste indruk van iemand krijgen.

Relativeer het online daten

Bij online een partner zoeken moet je één ding heel goed in de gaten houden: ook in het echte leven kun je je ontzettend vergissen in mensen. Iemand die op het eerste gezicht geweldig leek, kan een ontzettend naar karakter blijken te hebben, terwijl iemand waar je eerder niet echt naar om keek, ineens een ontzettend leuk iemand blijkt te zijn. Zo is het met online daten ook. Iedereen zet natuurlijk zijn beste beentje voor en kan in de praktijk tegenvallen, maar dat is niets anders dan in het normale leven. Relativeer het online daten dus een beetje en ga er vanuit dat iedereen goede en slechte kanten heeft en dat het aan jou is om te kijken of die combinatie ook bij je past.

Schrijf je in op relatiesites

De snelste manier om nieuwe mensen te ontmoeten is door je in te schrijven op een relatiesite. Via Parship.nl kun je aan de hand van een test met persoonlijkheidskenmerken kijken wie het beste bij je past. Op veel andere sites kun je zelf op onderzoek uitgaan. Probeer eerst de gratis sites uit en stap pas daarna eventueel over op een betaald abonnement. Dan weet je namelijk pas welke site voor jou het beste werkt!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021