Excite

De leukste parenclubs in Limburg

Een heerlijk avondje samen bestaat voor de één uit een filmpje kijken en lekker eten, terwijl de ander liever iets spannender doet. Als jij en je partner meer in die laatste categorie horen, dan is het bezoeken van een van de vele parenclubs in Limburg misschien wel iets voor jullie. Wij zetten een aantal aantrekkelijke clubs voor je op een rijtje.

Dolce Vita Lounge

In Herten is de Dolce Vita Lounge te vinden, een van de mooiste parenclubs in Limburg. Het is een heel sfeervolle club waar je vooral veel open-minded en trendy mensen vindt. Als je hier binnen stapt, heb je direct het gevoel dat je thuis bent, maar dan met veel andere mensen. Je hoeft je hier niet te beperken tot een verblijf in de clubruimte, maar kunt ook een kamer huren en daar gezellig een eigen feestje bouwen. Deze club is ook toegankelijk voor niet-leden. Parkeren is altijd gratis. Bekijk wel altijd even de openingstijden want de club is niet op elke dag geopend.

Kasteel Waterloo

Als je wat meer van mysterie en spanning houdt, dan is parenclub Kasteel Waterloo een uitstekende keuze. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze parenclub gevestigd in een echt kasteel. In het kasteel bevinden zich diverse spannende ruimtes, waaronder een spiegelkamer, een darkroom, een videokamer en een SM-studio. Stelletjes en vrijgezellen kunnen deze club bezoeken voor onder meer partnerruil, groepsseks, trioseks, voyeurisme en het beleven van hun ultieme fantasie. Check altijd even de agenda voor de openingstijden en themadagen. In sommige gevallen is namelijk een speciale dresscode verplicht.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018