Excite

Originele mannencadeaus

Geef deze keer niet weer sokken of een geurtje. Verras je vader, vriend of broer met een origineel cadeau. Geef bijvoorbeeld een belevenis cadeau. Van avontuurlijke uitjes en romantische weekendjes weg tot workshops jenever maken.

Op internet zijn op verschillende websites zoals belevenissen.nl en kadopagina.nl waardebonnen voor belevenissen te koop. De bonnen zijn een jaar geldig. Belevenissen kosten tussen de 15 en de 200 euro. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt.

Wat ook origineel is, is een uniek zelf geknutseld cadeau. Zoals een muismat met een leuke foto van jullie beiden erop, een fles wijn met een zelf ontworpen etiket of een shirt met een grappige persoonlijke tekst erop.

Op verschillende websites kun je op verschillende producten, van etenswaren tot kleding, persoonlijke plaatjes of tekst laten drukken. Je kunt ook een tijdschriftenbon kopen, als je niet weet wat hij leuk vindt om te lezen, of als je dit wel weet een leuk tijdschrift voor hem kopen.

Behalve op internet naar een cadeau zoeken, kun je natuurlijk ook gewoon naar de winkel gaan. Doe dan eerst een paar originele cadeautips op op internet, bijvoorbeeld op bestelkado.nl en eenkadovoorpapa.nl.

Op kadotips-voor-mannen.com moet je alleen eerst even kiezen wat voor soort man je vader, vriend of buurman is: een sportieve man, een trendy man, een leesgrage man of een reislustige man. Geen idee welke van deze mannen hij is? Gelukkig staat een gewone man ook nog in het rijtje.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jayne

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021