Excite

Originele knuffels

Nog even en dan is het weer Valentijnsdag. Wel zo leuk om je vriend of vriendin dan te verassen met een leuk, lief cadeau. Je kunt natuurlijk allerlei leuke en originele cadeaus bedenken om te geven, maar de Valentijnscadeaus top vijf bestaat nog altijd uit: bloemen, parfum, lingerie, een fotogeschenk en een knuffel. Misschien niet zo origineel, maar het geven van een knuffel is zeker weten een lief en romantisch gebaar.

En er zijn ook originele knuffels te vinden. Het hoeft dus niet per se de standaard teddybeer te zijn. Waar vind je een originele knuffel? Waarschijnlijk niet direct in de speelgoedwinkel om de hoek, maar wel op internet. Een aantal websites verkoopt alleen maar knuffels, zoals Knuffelparadijs, Mix4max en Knuffelwereld.

Bij Knuffelparadijs kun je maar liefst kiezen tussen meer dan 2000 soorten knuffels. Handig is de functie waarmee je zoekt op een categorie, zoals cartoons, Australische knuffels of bosdieren knuffels. Je vindt hier echt de meest uiteenlopende dierenknuffels van de Tasmaanse duivel tot het vogelbekdier.

Bij Mix4max vind je bijzondere knuffels, van bekende merken als Steiff. Erg mooi, maar niet goedkoop. Een Steiff eenhoorn (24 centimeter) kost maar liefst 65 euro. Bij Knuffelwereld vind je knuffels voor allerlei gelegenheden zoals een verjaardag, een bruiloft, een geboorte, een zieke en uiteraard Valentijnsdag.

Als je weet wat voor soort knuffel je wilt, kun je het beste gericht zoeken. Op internet vind je zoveel verschillende soorten knuffels dat de kans groot is dat de knuffel waar jij naar op zoek bent er tussen zit. Anders is het doorzoeken van knuffelwebsites een handige manier om op een leuke knuffel te stuiten. De kans van slagen is hoe dan ook groot.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jessica Masulli

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021