Excite

Originele geboortekaartjes versturen

De hele zwangerschap is vaak een feestje. De babykamer inrichten, kleertjes kopen en allerlei leuke reacties van mensen om je heen. Originele geboortekaartjes uitzoeken is één van de leukste voorbereidingen die je kunt doen voordat de kleine er is. Je kan alvast een naam en een welkomsttekst voor de kleine verzinnen.

Trends in geboortekaartjes

Zoals bij alles bestaan er ook trends in geboortekaartjes. Originele geboortekaartjes van nu hebben vaak een knipoog naar vroeger, zoals een vintage look of materialen die in het verleden werden gebruikt. Denk aan grof papier of oude foto's.

Erg populair zijn ook de exclusievere ontwerpen. Bevriende kunstenaars of grafisch ontwerpers kunnen een uniek geboortekaartje voor je baby ontwerpen. Het gevaar dat je op de crèche 'jouw' kaartje al ziet hangen met een andere naam is dan uitgesloten.

Er zijn ook speciale ontwerpbureaus die gespecialiseerd zijn in het maken van unieke babykaartjes, zodat je verzekerd bent van originele geboortekaartjes compleet naar jouw smaak.

Standaardkaarten aanpassen

Als je een leuke geboortekaart hebt uitgezocht bij een drukkerij, dan is het gebruikelijk om een proefdruk mee naar huis te nemen. Je kunt dan goed zien hoe het eindresultaat wordt en eventueel nog iets aanpassen naar je zin. Pas als je helemaal tevreden bent met je originele geboortekaartje is het ontwerp af. Houd hierbij natuurlijk wel rekening met de datum wanneer je moet bevallen!

In de meeste gevallen stuurt het bedrijf vanzelf de kaartjes op, wanneer jij opdracht hebt gegeven. Zo kun je de details over je kindje nog toevoegen, denk aan het gewicht, de datum en tijd van de geboorte.

Aparte vormen geboortekaartjes

Echt opvallen doe je natuurlijk niet met een normaal formaat ansicht. Originele geboortekaartjes worden tegenwoordig wel verstuurd als flessenpost, kleertjes met de blije boodschap, puzzels of kaarten die je ontvangers kunnen vouwen tot een leuke standaard. Wil je iets aparts maar houd je er niet van om al te extravagante post versturen? Denk dan bijvoorbeeld aan een koelkastmagneet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021