Excite

Tips voor originele geboortegeschenken

De geboorte van een kind is altijd speciaal. Maar het kan nog best moeilijk zijn om een geboortegeschenk te vinden. De meeste mensen gaan voor veilig en kopen bijvoorbeeld kleertjes of een knuffel. Maar er zijn genoeg leuke en originele geboortegeschenken waarmee je iemand echt kan verrassen!

Gipsafdruk van handje of voetje

Een origineel geboortegeschenk om te geven is een pakket waarmee je een gipsafdruk van een handje of voetje van de baby kan maken. Zo houden de ouders een blijvende herinnering aan de babytijd. Je kunt een gipsafdruk in 2D of 3D maken. Je kunt een gipsafdruk kopen bij de grotere babyzaken als Babydump en Babypark. Je kunt online een gipsafdrukpakket bestellen bij Hetrietje.nl.

Originele geboortegeschenken met naam

Cadeaus met de naam van de pasgeboren kleine doen het altijd goed. Er zijn tal van mogelijkheden als je een geboortegeschenk met naam wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan een shirtje, slab, knuffel of slaapzak. Voor de vader is een nummerbord met naam leuk. Je kunt babycadeaus met naam bestellen op Koterkado.nl en Funpost.nl.

Nog meer ideeën

Een andere origineel geboortegeschenk is een bestekje met de naam er in gegraveerd. De meeste juweliers hebben leuke kinderbestekjes van bijvoorbeeld Nijntje of Woezel en Pip. Een ander idee is een muziekdoosje. Veel baby's worden rustig van een herkenbaar muziekje! Een ruim aanbod aan muziekdoosjes vind je op Babykadodoos.nl. Een derde mogelijkheid is het maken van een kraammand. Een kraammand bestaat uit acht kleine cadeaus voor moeder en kind. Het is de bedoeling dat er iedere dag een cadeautje wordt uitgepakt. Je kunt een kraammand online bestellen op Babykadowinkel.nl. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een kraammand maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021