Excite

Verras kersverse ouders met deze originele geboortecadeaus!

De geboorte van een kindje is altijd een reden om goed uit te pakken. Je kunt natuurlijk voor een standaard presentje gaan, maar de kans is dan wel groot dat het cadeautje naast de zes andere standaard presentjes komt te staan. Niet zoveel aan, niet voor jou en niet voor de ontvangers. Dan val je beter op met een van deze originele geboortecadeaus. Daar zal zeker nog lang gebruik van worden gemaakt!

Persoonlijk werkt

Persoonlijke cadeautjes zijn altijd het leukst. Dat zijn vaak ook de meest originele geboortecadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere babycape met een naam erop geborduurd? Of een fotolijstje met daarin de naam van de baby en de geboortedatum gegraveerd? Ook een klassieker: een Nijntje-boek waarin het pasgeboren kindje zelf de hoofdrol speelt. Als je helemaal wilt uitpakken, kun je zelfs een kraammand aanschaffen met daarin allemaal gepersonaliseerde babyspulletjes. Deze cadeautjes en nog veel andere presentjes kunnen online gekocht worden via Originele-cadeaus.nl. Kijk bij de tab 'Baby' en je ziet wat er allemaal mogelijk is.

Leuk voor later

Je kunt natuurlijk ook alvast wat vooruit kijken en iets geven waar de baby over een paar jaar leuk mee kan spelen. Die echte baby speeltjes gaan immers maar net zo lang mee. In dat geval is de Skippy Koe toch wel echt het toppunt van originaliteit. De Skippy Koe is een soort skippybal, maar dan in de vorm van een koe. Het speelgoed kan binnen en buiten gebruikt worden. Tot het kindje oud genoeg is, staat de koe ontzettend stoer in de babykamer, of kan deze gebruikt worden door eventuele broertjes of zusjes. Zo geniet je er lekker lang van!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021