Excite

Originele fotogeschenken: leuk om te geven

Originele fotogeschenken

Ben je het zat om telkens hetzelfde cadeau te geven? Kom eens met iets originelers! Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotogeschenk? Je kunt foto's overal op afdrukken. Dit maakt het zo'n leuk cadeau om te geven én om te krijgen.

Foto afdrukken op canvas

Druk een mooie foto af op canvas. Bijvoorbeeld een foto van een plek waar jullie samen zijn geweest, of een foto van de persoon aan wie je het geeft. Er zijn allerlei formaten voor een foto op canvas. Je kunt dus kiezen voor een grote foto, maar ook een klein formaat is natuurlijk mogelijk.

Fotoalbum

Wil je een album gven om zo te laten zien wat jullie allemaal samen hebben gedaan? Denk aan een vakantie-album of een album met foto's waarop jullie samen staan. Een fotoalbum kun je makkelijk digitaal maken, bijvoorbeeld bij Hema.nl. Je kunt het laten drukken en vervolgens cadeau geven.

Je foto op...

Je kunt je foto ook laten afdrukken, bijvoorbeeld op een sleutelhanger, een mok, een tas, een muismat of USB-stick. Je hebt talloze mogelijkheden. Probeer iets te vinden wat vast veel gebruikt gaat worden. Iemand die veel achter de computer zit, geef je dus een muismat. Er zijn veel bedrijven die je foto kunnen afdrukken op voorwerpen.

Vergelijk prijzen

Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders, maar let niet alleen op de prijs. De kwaliteit is natuurlijk ook van groot belang. Als een foto niet de gewenste kwaliteit heeft, is het toch veel minder leuk om het cadeau te geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020