Excite

Op zoek naar originele cadeaus voor mannen?

Originele cadeaus voor mannen vallen niet altijd mee om te bedenken. Een fles aftershave en een scheerapparaat worden heus wel gewaardeerd, maar aan één scheerapparaat heeft de gemiddelde man wel genoeg en tien aftershaveflessen op voorraad is een beetje veel van het goede.

Nee, dan liever iets originelers. Dit kan een belevenis zijn, maar ook iets dat met zorg voor de man in kwestie gemaakt is. Hier volgen een aantal ideeën.

Workshop jenever stoken

Voor de man die graag jenever drinkt, is het leuk om eens te weten hoe zijn favoriete drankje nu eigenlijk gemaakt wordt. Tijdens de workshop ervaar je hoe de moutwijnjenever, Old Schiedam, gemaakt wordt. Samen met een stoker ga je aan het werk. Je maakt je eigen fles met behulp van beslag, kolen en de jeneverstoker. Je krijgt ook een rondleiding door een gids in het Jenevermuseum en aan het einde wacht een proeverijtje van jenever.

Krant uit het geboortejaar

Het is leuk om een krant te geven die uit het geboortejaar van de jarige komt. Wat was het schokkende nieuws uit dat jaar? En wat was de dé nummer één hit? Nog leuker is het om de krant van de jarige op zijn geboortedag te bemachtigen.

Een kookpakket

Een kookpakket kun je prima zelf samenstellen. Denk aan de volgende dingen die je er in kunt doen: ovenhandschoen, schort, kruidenrekje, verse kruiden, kookboek, spatel/pollepel, pannen. Het is maar net hoe groot je het het zelf wil maken. Je kunt in het pakket ook bijvoorbeeld de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd doen die de jarige, of iemand anders, die avond gaat koken.

Ontbijt laten bezorgen

Een ontbijtje op bed is altijd leuk om te krijgen, maar je hebt op de verjaardag niet altijd tijd om het zelf te maken. Dan kun je het bij verschillende ontbijtservices laten bezorgen. Vaak is er keuze uit meerdere ontbijtjes. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een champagneontbijt wanneer de man in kwestie dol is op champagne en niet vies is van een beetje romantiek.

Voetbal afstandsbediening

Een man getroffen die dol is op voetbal en het liefst alle wedstrijden van zijn favoriete team kijkt? Geef een afstandsbediening in de vorm van een voetbal. Hij heeft zijn favoriete sport altijd bij zich en bovendien is zo'n afstandsbediening nog grappig om te zien ook.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020