Excite

Originele cadeau-ideeën voor moeders verjaardag

Wat dacht je ervan om je moeder te verrassen met een wellnessweekendof een kuurweekend? Een van de bekendste kuuroorden zijn de thermen van Spa in België. Zij beiden verschillende arrangementen aan voor een dag, twee, drie of zelfs vijf dagen. Deze kuren bestaan uit verschillende onderdelen. In Nederland zijn er ook een aantal thermen of spa’s, zoals bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve in Hierden, Thermae 2000 in Valkenburg en Sanadome in Nijmegen.

Het kuurweekend zou je af kunnen sluiten met een High Tea, maar je kunt dit ook zo aan je moeder cadeau doen. Het begrip High Tea komt eigenlijk uit Engeland, maar komt ook steeds meer in Nederland voor. Bij de High Tea is er naast meerdere soorten thee ook keus uit vele zoete hapjes, zoals scones of kleine sandwiches.

Wil je liever iets blijvends geven aan je moeder, dan zou je ook kunnen kijken naar een fotoproduct. Op allerlei dingen kunnen eigen, persoonlijke foto’s gedrukt worden. Denk daarbij aan een tas, onderzetters of een mok. Ook kunnen foto’s groot afgedrukt worden op een canvasdoek zodat je een origineel en uniek schilderij kunt overhandigen. Je kunt eveneens een foto laten afdrukken op een poster voor bijvoorbeeld in de tuin. Deze tuinposters met eigen foto kunnen wel een paar meter groot zijn.

Een goedkoper cadeau-idee voor moeders verjaardag is een chocoladetelegram. Van chocoladeblokjes met letters wordt een boodschap gevormd. Dat kan een standaardtekst als ‘happy birthday’ zijn, maar je kunt ook zelf een tekst samenstellen. Vaak is er bij de chocoladetelegrammen ook keuze uit de hoeveelheid chocola en de chocolasoort, melk, wit of puur.

Afbeelding: Flickr, PinkStock Photos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021