Excite

Koop een origineel verjaardagscadeau voor hem!

Een origineel verjaardagscadeau voor hem betekent voor elke man iets anders. Toch is er een aantal cadeaus waar je mee voor de dag kunt komen waar elke man blij verrast door is. Lees daarom verder en kies jouw cadeau voor hem.

Spreek het kind in hem aan

Stiekem zijn mannen nog gek op veel dingen die ze in hun jeugd ook leuk vonden. Probeer erachter te komen wat hij vroeger heel graag had willen hebben en speel daarop in. Was hij gek op treintjes? Ruim de schuur op en laat hem daar op een tafel aan de slag gaan. Leest hij nog elke week de Donald Duck? Via personalgifts.nl kun je een Donald Duck-boekje laten drukken met zijn naam en foto er in. Keek hij altijd naar Bassie en Adriaan? Kijk eens bij bijvoorbeeld de Bart Smit of daar geen dvd's van te koop zijn. Niets is origineler dan een stukje jeugdsentiment cadeau geven.

Denk aan iets praktisch

Een verjaardagscadeau kan zeker origineel zijn, maar denk ook eens aan iets waar hij echt wat aan heeft. Wat echt gewaardeerd wordt, is hem iets geven dat hij op dat moment nodig heeft. Vraag om een verlanglijstje en koop daar iets van. Wat daar origineel aan is? Terwijl iedereen zijn best doet om hem iets te geven waar hij door verrast zal zijn, zal hij pas echt verbaasd zijn dat iemand hem precies datgene geeft waar hij om heeft gevraagd. Wil je hem nog meer verrassen? Let in de maanden voor zijn verjaardag goed op. Welke tijdschriften leest hij? Waarover zegt hij: 'Dat zou best handig zijn om te hebben'? Schrijf al deze dingen op en je hebt een goede shoplijst voor zijn cadeau.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021