Excite

Vind een origineel trouwcadeau

Er gaat iemand trouwen. Je bent uitgenodigd en nu moet je dus een origineel trouwcadeau bedenken. Dat is moeilijker dan het lijkt. Met een waterkoker, peper en zout stel of een stofzuiger ben je snel klaar, maar origineel zijn die cadeautjes niet. Wij hebben een aantal leuke cadeau-ideeën voor je opgezocht.

Geld

Veel mensen geven geld als cadeau. Iedereen kan geld gebruiken en je kunt het op vele manieren inpakken. Koop een mooie bos bloemen of een plant en laat de bloemist een aantal 5 euro biljetjes in de bloemen of plant verwerken als kleine bloemetjes.

Verzamel 10 telefoongidsen en verstop je geldbiljetten in de verschillende telefoongidsen. Geef een papiertje mee met wat grappige tips. Daar zal het kersverse echtpaar hun handen wel een tijdje vol aan hebben.

Koop een hobbykit om kaarsen te maken en verwerk een aantal geldbiljetten in de kaarsen. Dat is nog eens je geld in vlammen zien opgaan.

Knutselen

Een origineel trouwcadeau hoeft niet altijd veel geld te kosten. Als het gelukkige koppel goede vrienden zijn, weet je vast wel een manier om een aantal van hun foto's te bemachtigen. Maak een corsage van hun levensloop tot de dag dat ze elkaar hebben ontmoet. Als ze daar natuurlijk de foto's voor hebben. Vergeet jezelf niet in de corsage te verwerken. Op die manier vergeten ze niet snel van wie ze het cadeautje hebben gekregen.

Leuke cadeautjes om te krijgen

Ook leuk: cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn perfecte cadeautjes om te krijgen. Geef een workshop weg voor twee. Als de bruid houdt van taarten bakken en de man van fotografie,  dan kun je ze een workshop taarten bakken en een workshop fotografie geven (voor 2 natuurlijk). Op die manier leren ze elkaar steeds beter kennen. En dat kan een huwelijk alleen maar goed doen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021