Excite

Tips: origineel cadeau voor je vriend

Een origineel cadeau bedenken is niet makkelijk. Tegenwoordig hebben veel mensen 'alles' al en zelfs als er iets is dat ze wel graag willen, dan is het vaak wat praktisch. Leuk en handig, maar niet echt origineel en zeker niet bijzonder. Maar is er dan echt niets te bedenken als origineel cadeau voor je vriend? Natuurlijk wel!

Geef een belevenis

Wat dacht je van een cursus stuntvliegen als origineel cadeau voor je vriend? Of een rit in een Ferrari? Via Experiencegifts.nl kun je de meest bijzondere belevenissen boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag. Het leuke hiervan is dat je het altijd blijft onthouden; het verdwijnt na een jaar niet in een doos om later uiteindelijk weggegooid te worden. Een belevenis blijft zijn waarde behouden en is daarom zo bijzonder. Bovendien geeft men meestal 'gewone' cadeaus, dus origineel ben je met een dergelijk cadeau zeker!

Iets voor een ander

Heeft je vriend altijd veel over voor anderen of is hij bijvoorbeeld verzot op dieren? Ook daar kun je iets mee doen. Via Wnf.nl kun je bijvoorbeeld een wild dier adopteren. Je kunt kiezen tussen een standaard- en een deluxe adoptie van bijvoorbeeld een ijsbeer, een neushoorn, een dolfijn of een schildpad. Natuurlijk zijn de adopties symbolisch. Het adoptiepakket verschilt per dier. Adopteer je een dolfijn, dan krijg je naast een certificaat en een klein pakketje met onder meer een knuffel de zekerheid dat je geld wordt gebruikt om dolfijnen en hun leefgebieden te beschermen. Elke adoptie is eenmalig, dus je hoeft niet bang te zijn dat je ergens aan vast zit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021