Excite

Een origineel cadeau voor een vriendin

Hotelovernachting plus shoppen

Als het een vriendin is die dol is op shoppen in andere steden, dan kun je haar een hotelovernachting en een shoptrip geven. Het leukste is om een hotel te boeken waar je anders nooit zou komen. Een beetje luxe kan geen kwaad. Je kunt kijken naar steden in Nederland. Kies bijvoorbeeld een stad waar je allebei nog nooit geweest bent. Maar je hoeft niet binnen de grenzen te blijven. Je kunt ook denken aan steden in Duitsland zoals Berlijn of shopstad Antwerpen in België. Je kunt tijdens het shoppen natuurlijk nog een cadeautje aan je vriendin geven. Bijvoorbeeld die geweldige laarsjes die ze zelf eigenlijk te duur vindt. Maar dit hoef je niet te doen natuurlijk.

Nu wil je natuurlijk niet je vriendin zomaar ontvoeren voor de shoptrip, of haar terloops zeggen dat jullie samen weggaan. Nee, je wil haar toch ook echt iets 'geven'. Je kunt daarbij denken aan een zelfgemaakte waardebon of, als je het wat origineler wilt aanpakken, een ui met een lintje eromheen. Dan krijgt ze een 'uitje'.

Bonbonworkshop

Wat kun je geven wanneer je vriendin een chocoholic is? Je kunt natuurlijk een doosje bonbons of een chocoladetelegram geven, maar je kunt die bonbons ook zelf gaan maken tijdens een workshop. Nog leuker! Dit soort workshops worden vaak in chocolatiers gegeven. Ook zijn op internet verschillende sites te vinden die dit aanbieden. Bonbonsmaken.nl is daar een voorbeeld van. Hmm... jam jam.

Een dagje spa

Als je vriendin iemand is die gek is op verwend worden - en zeg nu zelf, wie is dat niet? - dan is een bezoekje aan de spa een leuk en origineel cadeau. Helemaal wanneer jullie samen gaan. Dan word je verwend en heb je tijd met elkaar om eens goed bij te kletsen. In Nederland zijn verschillende spa-resorts te vinden. Een van die plekken is het Sanadome in Nijmegen. Hier kun je gemakkelijk een dag doorbrengen en genieten van alles dat aangeboden wordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021