Excite

Een origineel cadeau voor een man

Een origineel cadeau kopen voor een man is niet altijd even gemakkelijk. Hieronder volgen een aantal ideetjes die je wellicht verder kunnen helpen.

Badjas met geborduurde naam of tekst

Voor een genieter kun je een badjas laten personaliseren met zijn eigen naam of tekst. Heerlijk voor in de winter op de bank met een bakje koffie! Je kunt er ook nog een geborduurde handdoek en/of washand bij geven.

Boeken voor dummies

Een dummie-boekje is een ideaal cadeau voor iemand die dicht bij je hart ligt. Is de man in kwestie niet echt handig met bijvoorbeeld koken of klussen? Dan is dit een cadeau voor hem! De onderwerpen lopen uiteen van golfen tot filosofie en van yoga tot psychologie.

Kaarten voor een voetbalwedstrijd

Het droomgeschenk voor de échte voetballiefhebber zijn toch wel kaarten voor een voetbalwedstrijd. Welke fanatieke supporter wilt dit nou niet?

Laptoptas

Heeft de man in kwestie geen of een saaie laptoptas? Ga dan voor een kleurrijke of stijlvolle laptophoes of -tas! Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en details.

Racen

Scheuren in een snelle auto op een professioneel circuit is een droom voor vele mannen. Denk aan een BMW, Ferrari of een Lamborghini. Let er wel op dat dit een prima dieet zal vormen voor jouw portemonnee, maar het is een onvergetelijke cadeau!

Indoor skydiven

Op zoek naar een origineel belevenis cadeau? Kies voor indoor skydiving! Lekker in een grote windtunnel zweven zonder risico.

Unieke overnachtingen

Wil je echt voor origineel gaan? Boek een overnachting in een hunebed, hooizolder, kasteel, plaggenhut of op de boerderij. Zo kan hij, en wellicht jij ook, een heel bijzondere ervaring rijker zijn!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021