Excite

Leuk! Een origineel cadeau voor een huwelijk

Het huwelijk van je vriend, vriendin, broer, zus of iemand anders is voor die persoon wellicht een van de meest belangrijke dagen uit zijn of haar leven. Dat ze dat met jou willen delen, is een hele eer. Daarvoor bedank je door aanwezig te zijn, maar natuurlijk ook door ze een cadeau te geven. Wij helpen je met tips voor een heel origineel cadeau voor een huwelijk.

Origineel geld geven

Geld is niet echt een origineel cadeau voor een huwelijk, maar het is wel functioneel. Pasgetrouwde mensen kunnen het vaak goed gebruiken. Ze betrekken een nieuw huisje en moeten het inrichten, ze wonen al enige tijd samen en hebben dus al hun spullen al, of ze hebben de bruiloft op afbetaling geregeld: er zijn heel veel redenen waarom een bruidspaar liever geld dan spulletjes heeft. Geld geven hoeft niet saai te zijn, je kunt briefjes als origami vouwen en bijvoorbeeld in de vorm van een boeketje overhandigen. Ook leuk: een ballon met geld geven, een geldboompje maken, een dambord geven met in plaats van stenen munten of het geld in beton storten. Maak er iets leuks van!

Echt cadeau

Als je een echt cadeau leuker vindt om te geven, geef dan iets persoonlijks. Op Huwelijk-cadeau.nl vind je allerlei tips. Denk eens aan een shirt of een schort met foto's van jou en/of het echtpaar, een weekendje weg in een romantisch hotel, een cruise over de Amsterdamse grachten of mooie handdoeken met hun initialen erop geborduurd. Als duidelijk is dat je er écht over na hebt gedacht, is het eigenlijk altijd goed.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021