Excite

Op zoek naar een leuke Valentijnskaart?

Het is begin februari, wat inhoudt dat het weer bijna Valentijnsdag is. Heb je een vriend of vriendin? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een mooie, originele Valentijnskaart. Maar ook als je al een tijdje iemand op het oog hebt, is Valentijn de perfecte dag om hem of haar te veroveren. Met een leuke Valentijnskaart, om te beginnen.

Hoe groter, hoe beter? Dan kun je een bij Kaartje2go een reusachtige Valentijnskaart versturen. De speciale reuze Valentijnskaart is 21 bij 31 centimeter en het effect van verrassen is met deze kaart gegarandeerd. Je Valentijn zal deze kaart waarschijnlijk ook niet zo snel weer vergeten. Je kunt deze mega kaarten overigens zelf ontwerpen, met bijvoorbeeld eigen afbeeldingen en tekst.

Hallmark is verder natuurlijk een bekend kaartjesmerk dat altijd een groot en actueel aanbod aan mooie kaarten heeft. Op het gebied van Valentijnsdag heeft Hallmark dan ook veel mooie en originele kaarten. Deze kaarten zijn voor elke doelgroep, van jong tot oud. Een e-card versturen kan hier ook, hoewel een echte kaart natuurlijk stukken leuker is om te ontvangen.

Eenmaal de kaart in huis, moet er natuurlijk ook nog een romantische en leuke tekst op. Gotya kan je hierbij helpen. Op de website van Gotya vind je allerlei Valentijnskaart met korte, leuke liefdesverhaaltjes en -gedichten erop. Als je niet een kaart van Gotya verstuurt, kun je hier nog altijd inspiratie voor je tekst opdoen.

Bijdragen aan een goed doel met het versturen van je Valentijnskaart? Dat kan bij goededoelenkaartje.nl. Door een kaartje via deze website te bestellen en te versturen steun je het goede doel, namelijk Amnesty International, De Nederlandse Hartstichting, Unicef, WNF, Stop Aids Now, War Child en nog veel meer.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Beth Kanter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021