Excite

Online kraamcadeau: een greep uit de webshops

Soms heb je geen tijd om een cadeau te halen voor een pasgeboren kindje en dan is het ontzettend handig als je online een kraamcadeau kan bestellen. Hieronder een kleine greep uit de grote hoeveelheid webshops.

Ikenik.nl

Ikenik.nl is een webshop met een heleboel soorten kraamcadeaus. Het zijn cadeaus van alle soorten en maten en voor elk budget. Bovendien steunt deze webshop een goed doel: Warchild. Op de site is er alles over te lezen. De site is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld in verschillende kopjes, zodat je je perfecte kraamcadeau makkelijk kunt vinden.

Ooievaarspost.nl

Ooievaarspost.nl is een site die vooral erg vrolijk is. Hij is oranje gekleurd en dat maakt de site net even wat speelser. Het doet weinig af aan het verdere design; het is gewoon gezellig. De site is ook erg duidelijk en overzichtelijk. Alles is handig onderverdeeld in verschillende kopjes. Als je weet wat je zoekt, kun je het snel vinden en anders is het even op alle kopjes kijken om te zien of daar staat wat je zoekt. De site bestaat al sinds 1994 en noemt zichzelf betrouwbaar op het gebied van kraamcadeaus en -manden. Dus zeker een kijkje waard!

kraamcadeau.jouwpagina.nl

Op kraamcadeau.jouwpagina.nl zijn een aantal van de webshops die kraamcadeaus verkopen verzameld zodat in één oogopslag kunt beslissen bij welke je je kraamcadeau wilt kopen. Deze site is vooral erg handig als je er niet meer uit komt met de vele webshops. Op deze site zelf wordt niets verkocht; hier staan namelijk alleen links op naar verschillende webshops.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021