Excite

Ontdek het gemak van online dating services

We zijn drukker dan ooit: werk, huis, hobby's, het vraagt allemaal tijd. Dat kan er soms voor zorgen dat ons sociale leven op een laag pitje komt te staan. En dat is jammer, want de partner van je leven kun je natuurlijk niet vinden in je eigen achtertuin en het daten van collega's wordt over het algemeen ook sterk afgeraden. Wat doe je dus als je wel iemand wilt ontmoeten, maar daar eigenlijk geen tijd voor hebt? Juist! Je gaat voor het gemak van online dating services!

Online daten: de voordelen

Het gebruik van online dating services heeft heel veel voordelen. Allereerst kun je vanuit je luie stoel, wanneer het jou uitkomt, snuffelen tussen de profielen. Iedereen die zich op de site heeft ingeschreven, heeft een eigen profiel. Soms met foto of uitgebreide toelichting, waaruit je al een klein beetje op kunt maken of diegene wat voor je is of niet. Veel online dating services bieden je zelfs de mogelijkheid om per e-mail een lijst te ontvangen van gebruikers die misschien wel bij je passen. Ook niet onbelangrijk: het is gratis, terwijl regelmatig uitgaan best behoorlijk in de papieren kan lopen.

Waar moet je op letten?

Natuurlijk zijn er ook een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst: juist op internet kun je je beter voordoen dan je bent. Dat hoeft geen ramp te zijn, maar er willen soms nog wel eens rotte appels tussen zitten. Kies dus voor een datingservice die alle profielen controleert op fakers. Geef daarnaast geen persoonlijke gegevens vrij. Doe dat pas als je iemand ontmoet hebt en echt het idee hebt dat het wat zou kunnen zijn. Je voornaam kan natuurlijk wel, maar houd je achternaam en adres vooral eerst voor jezelf!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021