Excite

Vind de ware met online dating

Volgens de wetenschap zijn getrouwde mensen gelukkiger. Waarom bestaat Nederland dan nog steeds voor meer dan 15% uit eenpersoonshuishoudens en zal dit aantal in 2030 zelfs toenemen tot 3,4 miljoen alleenstaanden? Steeds meer mensen hebben moeite om de ware liefde te vinden. Volgens de gestelde standaard moet je die gewoon ergens tegenkomen op je werk, via via, of ergens in een hippe kroeg.

Toch schiet het aantal online dating sites met bosjes uit de grond. Steeds meer sites zijn op bepaalde doelgroepen gericht om de kans op een succesvolle match zo hoog mogelijk te maken. Steeds meer mensen zoeken liever vanuit hun luie stoel een gezellige en leuke partner. Eén muisklik en je sluit een moeizaam gesprek per direct af zonder bang te hoeven zijn voor ongemakkelijke stiltes of een onbeleefd voorkomen.

Online dating is een snelle en makkelijke manier om tussen de dagelijkse beslommeringen door iemand te ontmoeten. Via je inbox krijg je dagelijks een aantal potentiële partners doorgestuurd waaruit je kan kiezen, terwijl het aantal potentiëlen die je in het echte leven ontmoet misschien maar een tot twee personen per maand bedraagt.

Voor wie zelfs online nog steeds moeite heeft om die ene partner te vinden, bestaan er cursussen online dating. Hierin leer je hoe je jezelf het beste via een online profiel kan presenteren. Neem een mooie foto met een zonnige achtergrond, noem een aantal algemene hobby's en je hebt gegarandeerd succes bij het andere of hetzelfde geslacht.

Kortom: schroom niet en beproef je geluk op het internet. Wie weet vind je via online dating wel die ene waarbij je voor de rest van je leven gebakken zit, want alleen is ook maar zo alleen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021