Excite

Vind een exotische liefde met online dating!

Tegenwoordig verblijven steeds meer mensen (en dan met name de jongere generatie) voor een langere periode in het buitenland. Dat dit langdurige verblijf vaak uitmondt in een relatie met een buitenlander is niet langer een uniek fenomeen. Denk eens aan de populaire zondagavond Net 5 tv-programma's van de laatste tijd zoals 'Grenzeloos verliefd' of 'Liefde over de grenzen'. In het huidige tijdperk maakt de Hollandse Kaaskop plaats voor een zwoele Latino, een hippe Japanner of wellicht een mysterieuze Zuid-Afrikaan.

Voor mensen die niet zo reislustig zijn en toch graag eens de grenzen der liefde willen verleggen, bestaan er verscheidene internationale online dating sites. Met gemak kan je nu in contact komen met die ene Ecuadoraan(se) of die leuke man of vrouw uit centraal-Azië. Een webcam, fatsoenlijke oordopjes en een goedwerkende microfoon kunnen het zo geloofwaardig maken dat het lijkt alsof je gewoon met elkaar een gesprek voert in de kroeg, terwijl je in werkelijkheid duizenden kilometers bij elkaar vandaan bent. Spreek beiden af om tegelijkertijd een drankje te nuttigen en de setting is helemaal compleet.

Het enige ongemak waar je over kan struikelen is het tijdsverschil. Het is natuurlijk niet ontzettend charmant om nog in je pyjama en met een kop koffie voor de webcam te zitten, terwijl de ander al helemaal klaar is om het nachtleven onveilig te gaan maken. Andere barrières die je ook niet moet onderschatten zijn taal en cultuur. Hoewel een exotische geliefde misschien heel mysterieus kan lijken, kunnen cultuurverschillen en taalbarrières tot miscommunicatie leiden en is het al snel gedaan met je opbloeiende internetromance.

De enige oplossing blijkt dan toch om elkaar in het echt op te zoeken. Maar dit geeft je wel weer een mooi excuus voor een reisje. Dus schroom niet, verleg je grenzen, kies een leuk hostel uit en beproef je geluk ook eens in het buitenland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020