Excite

Online bloemen versturen

Bloemen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om de verjaardag van je oma, de bruiloft van je neef of om het veroveren van je (toekomstige) liefde op Valentijnsdag. Geen idee waar je een mooie bos bloemen kunt halen? Geen tijd om bloemen te kopen? Geen probleem!

Er zijn genoeg websites waar je gemakkelijk een mooie bos bloemen kunt uitzoeken en direct kunt laten bezorgen. Bij jou thuis, zodat je ze zelf kunt overhandigen. Of op een andere door jou opgegeven adres, zoals het adres van je oma. Handig voor als je een keer niet op haar verjaardag kunt komen, of wanneer je haar wilt verrassen.

Websites waar je een mooie blos bloemen kunt bestellen zijn onder andere Fleurop, Flowerservice, Euroflorist en Topbloemen. Bij Fleurop kies je eerst een boeket, vervolgens geef je het adres op waar de bos bloemen bezorgd moet worden. Je kunt een speciale persoonlijke boodschap bij je boeket toevoegen. Er zijn ook ‘specials’ zoals een bos bloemen met bonbons erbij, een mooie vaas of een knuffel. Dit zijn dus bloemen met iets extra’s.

Euroflorist staat bekend om een uitstekende, snelle levering van bloemen. Bestel je vandaag een boeket, dan is deze morgen op de plaats van bestemming. Euroflorist werk met allerlei lokale bloemisten, die verantwoordelijk zijn voor de levering van de bloemen. Het boeket van de maand is altijd een boeket met seizoensbloemen en afgestemd op bepaalde feestsagen in die maand. Zo is er deze maand een erg mooi Valentijnsboeket met onder andere, uiteraard, rode rozen. Je kunt deze bloemen bestellen vanaf 28,50 euro.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Wies

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021