Excite

Nolte slaapkamers: kwaliteit en design in één

Wie of wat is Nolte slaapkamers?

Nolte is een Duitse meubelfabrikant, gevestigd in Germersheim. Wereldwijd een bekende producent van niet alleen slaapkamers, maar ook van kasten, keukens en bureaus. Wij kennen ze echter het best voor wat betreft hun slaapkamers. Ze leveren standaard slaapkamerpakketten maar ook maatwerk op verzoek. Concurrentie is er vooral van Auping, Tempur, Velda en Pullmann.

Ruime keuze slaapkamers

Het complete assortiment is ingedeeld in 5 hoofdthema's. Naast het bed is er een enorme variatie in bijkomende meubels zoals nachtkastjes of een toilettafel, dressoirs en hang- en legkasten. Binnen elk thema zijn er dan nog eens vele variaties. Zo kun je bijvoorbeeld het hoofdeinde van het bed aanpassen naar je eigen smaak. Er wordt opvallend veel aandacht besteed aan het hoofdeinde met een diverse variaties in gebruikte materialen en kleurstellingen. Deze items komen dan weer terug in andere details in de slaapkamer. Voorts wordt veel aandacht besteed aan handgrepen, poten van het bed, spiegels en verlichting. Bij sommige thema's kun je kiezen uit een eenpersoons-, tweepersoons en zelfs een uitzwenkbaar bed (handig!). Bij de kasten kun je kiezen uit plaatsbesparende zweefdeuren of draaideuren.

Vooral de exclusieve afwerking van Nolte slaapkamers valt meteen op. Voor de houten materialen wordt gebruik gemaakt van essen, notenhout, beuk, ahorn en eik imitatie. Verder gaat ook enorm veel aandacht naar de spiegels. Samen met de verlichting brengen ze een extra sfeertje in het slaap-heiligdom!

Praktisch

Je wordt wellicht een stuk wijzer als je wat tijd neemt om op de handige en duidelijk geïllustreerde site nolte-moebel.de te surfen. De pagina is volledig vertaald in het Nederlands en beschikt over een zoekfunctie voor de dichtst bijzijnde dealer. Dan kan je daar meteen een kijkje nemen voor de slaapkamer van je dromen!

In de betere slaapkamerzaken is het tegenwoordig zelfs mogelijk om je slaap-DNA te laten bepalen. Daar wordt een speciaal computerprogramma voor gebruikt. Omdat bijna een kwart van de bevolking kampt met slaapproblemen, is alle hulp welkom! Want je mag dan nog zoveel geld uitgeven voor een mooie slaapkamer, uiteindelijk is goed slapen het voornaamste.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020