Excite

Hoe kun je nieuwe mensen ontmoeten?

Hoe kun je nieuwe mensen ontmoeten? Een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Ze vinden het lastig om contacten te maken en weten niet waar ze heen moeten om nieuwe mensen te leren kennen. Het is echter helemaal niet moeilijk om mensen te ontmoeten.

Volg lessen of workshops

Volg lessen of workshops. Dit is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren van een nieuwe taal, een workshop schilderen doen, een muziekinstrument leren bespelen of een puppycursus. Er doen altijd andere mensen mee aan zo'n cursus en je hebt al dezelfde interesse.

Ga sporten

Ook sporten is een goede manier om mensen te le ontmoeten. Je kunt bij een sportclub of vereniging gaan. Ga bijvoorbeeld naar een Zumbales, volg aquajoggen in het zwembad of meld je aan bij de lokale schietvereniging.

Reizen

Er worden geregeld groepsreizen georganiseerd. Er zijn ook reizen waar iedereen alleen reist, maar er zijn ook groepsreizen met reizen waar zowel koppels als singles aan meedoen. Jullie hebben hoe dan ook al één ding gemeen: de gekozen bestemming. Je kunt groepsreizen boeken bij Djoser, Fox, Koningaap of Shoestring.

Met de hond wandelen

Heb je een hond? Ga er dan mee wandelen. Ga vooral naar plekken waar andere hondeneigenaren ook komen. Het zal niet lang duren tot je leuke gesprekken hebt en als je mensen vaker ziet, kun je zelfs afspreken om eens samen te gaan wandelen. Mensen die met een hond over straat lopen, hebben doorgaans erg veel contacten met andere mensen, dus het is een ideale manier om anderen te ontmoeten.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018