Excite

Nieuw: daten met persoonlijke begeleiding van coach

Een date vinden is met de komst van talloze datingsites echt niet moeilijk meer. Een geschikte date vinden des te meer. Gelukkig hoef je je tegenwoordig niet meer in te schrijven op honderden sites en talloze interesseberichtjes versturen om te kijken of je ergens jouw speld in de hooiberg kunt vinden. Datingsite be2 komt namelijk met een nieuwe dienst: persoonlijke begeleiding bij het daten. Hiervoor wordt vertrouwd op de hulp van de relatiecoaches van Coach2day.

Deze professionele relatiecoaches geven elke donderdag tussen 17 en 19 uur telefonisch advies aan de leden van datingsite be2. De adviezen kunnen over van alles gaan; over het datingtraject zelf, maar ook over het starten van een relatie. Deze toevoeging is interessant, want het maakt van be2 de eerste grote online relatiesite die ook via coaching probeert haar leden aan het daten te krijgen. Het stellen van vragen is helemaal gratis en je kunt online ook de vragen lezen die andere leden hebben gesteld. Elk antwoord is natuurlijk persoonlijk.

Volgens een woordvoerder van de datingsite sluit het nieuwe aanbod naadloos aan op de positie van be2. Zo heeft be2 inmiddels wereldwijd 25 miljoen leden en is de naam inmiddels ook in Nederland gevestigd. Omdat be2 regelmatig merkt dat leden niet echt heel ervaren zijn in het daten, werd geconstateerd dat deze dienst hier een mooie aanvulling op zou kunnen zijn. Bovendien kunnen de coaches een helpende hand bieden als een date of een relatie uiteindelijk niet zo goed afliepen en er sprake is van liefdesverdriet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020