Excite

Nederlandse vrouwen smachten naar leuke boer

  • © Getty Images
Nederlandse vrouwen willen maar wat graag daten met een leuke boer. Dat blijkt uit de massale reacties die weer zijn binnengekomen op de 'nieuwe' boeren voor Boer Zoekt Vrouw. Dit keer werden maar liefst 2388 brieven geschreven en dat zijn er meer dan ooit tevoren.

In het achtste seizoen van Boer Zoekt Vrouw, dat afgelopen zondag weer van start is gegaan, zijn negen boeren en een boerin op zoek naar een leuke vrouw. Uiteindelijk zullen de vijf boeren die het beste scoren met de camera gevolgd worden tijdens hun zoektocht naar de ideale vrouw. 90 vrouwen zullen hierbij hun charmes in de strijd gooien.

Dat er dit jaar zo massaal geschreven is, is deels te danken aan boer Tom, die bij kijkers heel erg in de smaak viel. Sterker nog: hij wordt door veel mensen beschreven als 'de beste vangst ooit'. Zelfs Yvon Jaspers vroeg zich af wat ze bij deze leuke boer deed.

Uit een klein onderzoekje bleek dat van de ruim 1300 vrouwen maar liefst 54% direct haar koffers zou pakken om in te trekken op de Noord-Hollandse boerderij van Tom. Slechts 36% ziet hem niet zo erg zitten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021