Excite

Nederlandse vrouwen knappen af op slecht gebit

  • © Getty Images
Nederlandse vrouwen vinden een slecht gebit bij een man de grootste afknapper. Het maakt dan niet zoveel meer uit hoe goed de desbetreffende man eruit ziet; als het gebit niet in orde is, dan houdt het voor de meeste vrouwen toch écht op. Dat blijkt uit onderzoek van een tandpastamerk.

Naar aanleiding van dit onderzoek werd een top 5 van de grootste afknappers opgesteld. Hier kwam uit naar voren dat een slecht gebit, een vieze adem en gele tanden geen punten scoren bij de vrouwen. Een mooie glimlach is een groot pluspunt: voor ruim een derde van de ondervraagde vrouwen heeft dat de meeste aantrekkingskracht.

Als de Nederlandse vrouwen mogen kiezen, dan hebben ze liever een man met een bierbuikje en een mooi gebit, dan een man met een wasbordje en een slecht gebit. Een man met gele tanden wordt door maar liefst 46% van de vrouwen helemaal niet overwogen voor een date.

Andere afknappers die we in de lijst terug zagen waren stinkvoeten en te veel lichaamshaar. De beste manier om dus in de smaak te vallen bij Nederlandse vrouwen is door er een goede mondhygiëne op na te houden. Dat betekent regelmatig poetsen, matig frisdrank, koffie en thee drinken en het liefst niet roken. Daarnaast is regelmatig flossen natuurlijk ook belangrijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021